Krydret Bøffer i fad med sovs
Bøffer i fad med twist.
Let mættende krydret og fedtfattig middag. Resterne kan bruges til froskost dagen efter eller i pita/ wraps som madpakke.
Serveres med ris, pasta eller groft brød til.
Til retten skal der anvendes:
400g Squash- snittet i skiver
2 Løg- d ene snittet i runde skiver, det andet finthakket
2 presset hvidløg
1 dl Mini/skummetmælk
2 dl Havregryn
500g hakkekød. Okse/lamme eller kalve
Salt Peber og chilipulver efter smag
1 dåse Hakkede tomater- gerne med smag
400g snittede Champignoner
2tsk røget Paprika
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
500g renset Kartofler- fint snittet
Squash og løg og kartoffel skiverne lægges lagvis i et ovnfast fad.
Hakkekødet blandes med 1 fint snittet og hakket, løg, hvidløg, salt, peber, havregryn, mælk og alle krydderierne. Det formes til 4 bøffer, som brunes på en tør pande og lægges i fadet.
Champignonerne ristes en sliplet pande uden fedtstof. Når de er brune og formindsket hældes tomatens på, og det smages til med ekstra salt, peber og paprika.
Saucen hældes over bøfferne.
(Tørret oregano kan tilsættes for ekstra fusion element.)
Der kommes låg på fadet (eller sølvpapir) og sættes efterfølgende i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader.
Pyntes med hakket forårsløg.
Serveres med frisk salat (med en portion ærter til) samt salsa og dressing/raita og chutney. Alle disse opskrifter samt flere, finder du her på siden:)
velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar