mandag den 9. september 2013

(Lækker) Æggefri banankage

Havde ingen æg men en masse "bløde" bananer, så lavede denne opskrift som faktisk gav en ret blødkage. 


Til kagen skal der anvendes:

100 g smør

100 g sukker

75g brun farin

1 tsk natron

200g mel

2 tak vanilje sukker 

1 dl mælk

1 tsk bagepulver

4 mosede bananer

50 g hakket hasselnøddder - andre nødder kan også anvendes 

Hvis d ønskes så evt hakkede nødder chokolade

-

Smelt smørret lidt. Smør og sukker røres godt. Herefter tilsættes mælk.

I en skål mosser man bananerne og kommer de hakkede nødder i. 

I en anden skål blandes de tørre ingredienser og derefter tilføjes disse samt de bananblandingen, de våde ingredienser.

Bages i lille bradepande i 30 min ved 200 grader.

Kan pyntes med glasur af flormelis hvis d ønskes.

Vælger man at tilsætte hakket chokolade, så gør det sammen med de hakkede nødder. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar