Fisk og rejser med sauce
Retten er til 4-5 personer.
Denne ret er en god måde at servere
fisk på.
Let krydret, sund og smagfuld.
Til retten skal der anvendes
500 hvid fisk- gerne Pangasius. Skåret i store stykker
2 tsk stødt koriander
3 presset fed hvidløg
Salt og peber efter smag
1 spsk fintrevet ingefær
2 friske grønne chili- kernerne kan fjernes for at bibeholde smagen men mindske styrken
1 tsk sennepsfrø
2 dl kokosmælk
6-7 friske forårsløg- finthakket
100 g rejser.
Friskhakket koriander
-
Der laves en pasta/masse af forårsløg, grøn chili, ingefær, salt og olie som alle blendes.
I en gryde opvarmes olie. Heri tilsættes sennepsfrø og koriander. Når sennepsfrøene popper, tilføjes pasta/massen og steg til det bliver gyldent.
Hæld kokosmælken i og kog op.
Varmen reduceres og fisk tilsættes med salt og peber efter smag. Tilføj rejer kog med. Fisken skal ikke koge mere end ti-12 min.
Pyntes afslutningsvis med friskhakket koriander.
Serveres med ris, citron bådede og frisk salat til.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar