onsdag den 20. november 2013

Krydret fisk med rejser i kokosmælk

Fisk og rejser med sauce


Retten er til 4-5 personer.

Denne ret er en god måde at servere
fisk på.
Let krydret, sund og smagfuld.

Til retten skal der anvendes 
500 hvid fisk- gerne Pangasius. Skåret i store stykker
 2 tsk stødt koriander
3 presset fed hvidløg
Salt og peber efter smag 
1 spsk fintrevet ingefær 
2 friske grønne chili- kernerne kan fjernes for at bibeholde smagen men mindske styrken
 1 tsk sennepsfrø
 2 dl kokosmælk
 6-7 friske forårsløg- finthakket
 100 g rejser.
Friskhakket koriander
-
Der laves en pasta/masse af forårsløg, grøn chili, ingefær, salt og olie som alle blendes. 

I en gryde opvarmes olie. Heri tilsættes sennepsfrø og koriander. Når sennepsfrøene popper, tilføjes pasta/massen og steg til det bliver gyldent. 

Hæld kokosmælken i og kog op. 

Varmen reduceres og fisk tilsættes med salt og peber efter smag. Tilføj rejer kog med. Fisken skal ikke koge mere end ti-12 min.


Pyntes afslutningsvis med friskhakket koriander. 

Serveres med ris, citron bådede og frisk salat til. 


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar