Sabzis Gurac
Kan anvendes som tilbehør til diverse retter eller som dip til snasks.
Til gurcamole skal der anvendes:
2 modne avocadoer
1 finthakket rødløg- eller et pr forårsløg
1 presset fed hvidløg
1 chili, kernefri og finthakket-finthakkede jalapenõns kan også anvendes
Friskhakket koriander
Salt og peber efter smag- start med en tsk og smag til afslutningsvis
1/2 dl yoghurt / fedtreduceret creamfreis
Saften af en halv citron/ eller en lime
-
Kør 1 avocado, hvidløg, yoghurt og chili i en foodprocessor/blander. Den anden avocado moses groft med en gaffel for at tilføre den purerede guacamole lidt struktur.
Smag den purerede guacamole til med salt, peber og citrussaft. Hæld blandingen over i en skål med den mosede avocado og vand de finthakkede løg, chili samt koriander i og server.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar