onsdag den 4. december 2013

Sabzibs Guacamole

Sabzis Gurac


Kan anvendes som tilbehør til diverse retter eller som dip til snasks.


Til gurcamole skal der anvendes: 
2 modne avocadoer
1 finthakket rødløg- eller et pr forårsløg 
1 presset fed hvidløg
1 chili, kernefri og finthakket-finthakkede  jalapenõns kan også anvendes 
Friskhakket koriander 
Salt og peber efter smag- start med en tsk og smag til afslutningsvis 
1/2 dl yoghurt / fedtreduceret creamfreis 
Saften af en halv citron/ eller en lime
-
Kør 1 avocado, hvidløg, yoghurt og chili i en foodprocessor/blander. Den anden avocado moses groft med en gaffel for at tilføre den purerede guacamole lidt struktur. 

Smag den purerede guacamole til med salt, peber og citrussaft. Hæld blandingen over i en skål med den mosede avocado og vand de finthakkede løg, chili samt koriander i og server.


Velbekommen

Kan også anvendes som pålæg eller som erstatning til smør på dirverse brød  produkter. 

Prøv den feks som spread på en burger 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar