tirsdag den 14. januar 2014

Kylling bryst masala ret

Krydret kylling i sauce

Egnet til 4 personer


Til retter skal der anvendes:
500 g kyllingebryst- renset og skåret i passende stykker 
2 finthakkede løg
2 hakkede tomater
4 fed presset hvidløg
1/2 dl olie 
1 kanelstang
1 tsk nelliker
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk garam masala
½ tsk gurkemeje
Salt og chilipulver efter smag- start med en of smag til afslutningvis 
1 spsk fintrevet ingefær
Friskhakket koriander 

-
I en dyb pande eller wok, opvarmes olien. Heri tilsættes løg, ingefær, hvidløg, kanel og nellike, og steges, til løgene er gyldent. Tilsæt spidskommen, koriander, garam masala gurkemeje, chilipulver og salt, og rør i et pr minutter. 

Tilføj kylling og fortsæt med at stege i ca 5-6 min.
Kom tomaterne i en blender, og blend til blandingen er jævn.
Tilsæt tomaterne til kyllingen, og lad retten simre i 10-15 min, eller til olien skiller. 

Pyntes med friskhakket koriander og evt løg.


Serveres med ris, fladbrød/naan og chutney til.

Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar