Appelsin kage
Frisk lækker kage. Velegnet til alle tider på året samt dagen hehe.
Til kagen skal der anvendes:
300g Smør
300g Sukker
3 Æg
2 Appelsin, skal og saft heraf
60 g Hasselnødder
300g Hvedemel
2 tsk Bagepulver
2 tsk vanilje sukker
Glasur:
180 Flormelis
3 spsk Appelsinsaft - helst friskpresset
-
Fedtstoffet røres sammen med sukker. Herefter røres æggene i, et ad gangen.
Tilsæt derefter reven appelsinskal og appelsinsaft.
Hak nøddekerner og bland dem i dejen sammen med mel og bagepulver samt vanilje sukker.
Dejen kommes i en bradepande beklædt med bagepapir (28-30 cm) og bages ved 175 grader i ca. 45min.
Afkøl kagen og glaser derefter.
Glasur:
Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.
Der kan også pyntes med drys eller revet appelsinskal
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar