Translate

mandag den 30. september 2013

Blød appelsin kage

Appelsin kage med glasur 

Appelsin kage 

Frisk lækker kage. Velegnet til alle tider på året samt dagen hehe.


Til kagen skal der anvendes:

300g  Smør
300g  Sukker
3 Æg
2 Appelsin, skal og saft heraf  
60 g Hasselnødder
300g  Hvedemel
2 tsk  Bagepulver
2 tsk vanilje sukker 
 
Glasur:

180 Flormelis
3 spsk Appelsinsaft - helst friskpresset 
-
    
Fedtstoffet røres sammen med sukker. Herefter røres æggene i, et ad gangen.
Tilsæt derefter reven appelsinskal og appelsinsaft. 

Hak nøddekerner og bland dem i dejen sammen med mel og bagepulver samt vanilje sukker. 

Dejen kommes i en bradepande beklædt med bagepapir (28-30 cm) og bages ved 175 grader i ca. 45min.

Afkøl kagen og glaser derefter.



Glasur: 

Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.
Der kan også pyntes med drys eller revet appelsinskal 


Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar