Translate

søndag den 20. oktober 2013

Creamey dreamy kylling ret

Denne kyllingecurry er en blanding mellem en chicken Tikka og en butter chicken.

Rig på smag og hurtig at lave.

Til kylling retten skal der anvendes:

500 g kyllinge filet
2 fintsnittet løg
2 presset fed hvidløg
1 fintsnittet grøn chilli
Salt og chilipulver efter smag
1 tsk gurkemeje
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 spiseske tomatpuré
2 tsk garam masala 
1/2 dl olivenoile
3 dl madlavningsfløde- gerne fedtreduceret
2 spsk tørret bukkehornsblade/ mehti. 
-
Læg kyllingekødet på et rent skærebrædt og skær kødet i små stykker.
Opvarm en pande og tilsæt olie, steg heri løgene samt hvidløg.
Tilsæt herefter kylling, salt og chilli. Steg indtil alt er gyldenbrunt. Tilsæt krydderierne og herefter tomatpuré. Steg i ca 5 min og tilføj derefter fløden.
Når kyllingen er mør, er maden færdig.

Pynt med knust mehti og frisk koriander.

Velbekommen

Servér med ris eller naan samt salat- hertil ville styltede løg være ideelle.

Til de syltede løg skal der anvendes:

2 fintsnittede røde løg
Salt 
Eddike- kan undlades
-  
Løgene dækkes med edikke (anvend vand hvis du ikke ønsker eddike). Salt tilsættes og dette sættes på køl. Inden serveringen sigtes de og skylles. Knus vandet ud af dem og server tilsat salt. 

2 kommentarer:

  1. Den her er bare super super lækker, det er min nye yndlings til kylling i stykker som jeg egentligt ikke er så glad for..
    din side er super inspirerende og nemt er det.
    Tak for det.
    Må Allah belønne dig søster.

    SvarSlet
    Svar
    1. Så mange gange, ydmyg, tak. Det er virkelig needed. 😊

      Slet