Translate

mandag den 30. september 2013

Bruschetta

Bruschetta med tomat

Kun fantasien sætter grænser for hvad man kan anvende som topping- rocola, persille rejser eller spinat er blot nogle forslag- her er dog en meget simpel og ligetil udgave.


Velegnet til forret snack eller som tilbehør til diverse retter. Som feks pasta pizza eller wraps. Disse opskrifter og flere ville kunne findes på siden.


Til de italienske ristede brød skal der anvendes: 
250 g cherrytomater
Fint snittet forårsløg
En håndfuld fint hakket basilikumsblad
Salt og peber efter smag
balsamico eddike- kan undlades
salt og peber efter smag
1 langt Flute brød - gerne de lange fra Føtex. Skåret i to cm skiver
2 fed hvidløg
-
Cherrytomater, løg, basilikum. balsamico, salt og peber og blandes godt i en skål. Brødskiverne lægges på en bageplade med bagepapir og grilles ca. 1 min på hver side, til de er gyldne. Tag skiverne ud og gnid med det samme den ene side med hvidløg. Læg skiverne med hvidløgssiden opad på et fad, fordel tomatfyldet på dem, og server straks stryg evt. med lidt balsamico-eddike. 


Kan ligeledes drysses med lidt reven ost eller motzerella.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar