tirsdag den 24. september 2013

Tatziki

Tatztiki


Til dressingen skal der anvendes:

1/2 agurk
3 dl græsk youghurt
2 presset fed hvidløg
Salt og peber efter smag
-
Agurken rives på rivejern. Væden presses fra og røres sammen med de øvrige ingredienser .
Put tzatzikien på køl indtil den skal serveres.

Med mynte:

Til den med mynte skal der anvendes:

1/2 agurk
1 lille håndfuld mynte
saft fra 1⁄2 citron
2 dl græsk yoghurt
2 presset fed hvidløg
salt og peber efter smag
Riv agurken på et rivejern. Pres væden ud af den revne agurk med hænderne.
Hak mynten og bland det sammen med revet agurk. Pres citronsaft over. Rør græsk yoghurt i.

Hak eller pres hvidløg og rør det i tzatzikien. Smag til med salt og peber



Med spinat:

Anderledes men mild

Til denne skal der anvendes:
100 g babyspinat
2 fed hvidløg
2 dl græsk yoghurt 
salt og peber efter smag
-
Blend spinaten med hvidløg, yoghurt og smag til med salt og peber.
Hold på køl inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar