mandag den 11. november 2013

Creamet kartoffelsalat med Rejer

kartoffelsalat med Rejer

Server denne creamet salatsom tilbehør, på brød/flute (se opskrift på siden) eller vend det med kogt pasta.


Til salaten skal der anvendes:

300 g små kogte kartofler
200 g rejer
1/2 fintsnittet og hakket rødløg
1 dl græsk yoghurt 
1/2 dl a38
1 tsk sennep
Saften af en kvist citron
Salt og peber efter smag
en håndfuld finthakket purløg
1/2 røget paprika
En smule hakket dild

-
Rør yoghurt og A38 sammen med sennep, citronsaft, rødløg, paprika, salt, peber, hakket purløg og dild. 


Skær kartoflerne i halve og bland med dressingen vend rejerne i og pynt med purløg og server.

Fintsnittet radiser kan også tilsættes for mere smag og sprødhed.

Velbekommen 

Server evt en fedtfattig samt afkølende Shake til 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar