fredag den 22. november 2013

Fingerfood fritatas

Mini fritatas


Smagfuld mundbidder, som kan serveres som tilbehør, forret eller til frokost. 

Det er kun fantasien der sætter grænser for valg af ingredienser. Prøv evt med tomat og krydderurter.

Til de små fingerfood snacks skal der anvendes:
55 g revet parmesan
Salt, peber og chilipulver efter smag. Start med en tak og smag til afslutningsvis 
55 g revet cheddar- genre fedtreduceret 
185 g frossen spinat 
245 g  hytteost
2 spsk creme fraiche- den lette version
4 æg
125 ml mælk- gerne skummel eller minimælk
1 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk røget paprika
1 tsk timian

-
I en skål piskes mælk, chili, æg, spidskommen, peber, paprika, salt og timian. 

I en non stick stegepande steges ricotta, spinat, cheddar, parmesan samt creme fraiche. Herefter hæles den piskede æggeblanding i gryden sammen med spinaten. 

Efterfølgende kommes
blandingen i formene ( smør dem evt med lidt olivenolie) og  bages i 20-25 min ved 190 grader.

Velbekommen 


De afkøles let inden de serveres, med frisk salat, brød (evt mad flutes) eller boller. Besøg bloggen for disse og mange andre opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar