fredag den 15. november 2013

Pizzasnegle med ekstra tomat sauce

Pizzasnegle med hakkekød og peberfrugt


Endnu en pizzasnegle opskrift men server den med noget overflødigt tomatsauce til (opskrift på bloggen) eller salsa i en skål.  I Amerika finder man dem oftest serveret med ekstra sauce i en skål til at dyppe dem i, dette kan selvfølgelig udelukkes og disse snegle kan også laves som pizza i stedet for. 



Til  pizzasneglene skal der anvendes:

500g mel
2 1/2 dl lun vand
25 g gær
1 spsk olivenolie salt 
Salt, chiliflager og peber efter smag- start dog med en tsk
350g hakkekød- lamme/okse/kalvekød
2 fintsnittede og derefter hakket peberfrugt
1 finthakkede Løg 
400g tomatsauce
200g revet ost- gerne fedtreduceret 
2 spak tørret oregano
Jalapenõns efter smag- kan undlades
Finthakkede basilikum 

-
Gæren røres ud i det lune vand. Heri tilsættes olie, salt og mel. Dejen æltes godt igennem.

Dæk skålen med et viskestykke, og lad dejen hæve et lunt sted 30 min.


En dyp gryde opvarmes med 1 dl vand. Steg heri kød og løg, med salt chiliflager og peber ved høj varme.

Dejen rulles ud til en stor firkant (ca. 25x 30 cm)


 og herpå smørs tomatsaucen over. Derpå tilsættes det afkølede kød og peberfrugt, og drysses med oregano ost og basilikum. Ønskes jalapenõns, så tilføjes de nu.

Dejen rulles sammen til en lang rolade/pølse og skæres herefter i 1 1/2- 2 cm tykke skiver.


Kom pizzasneglene på en beklædt bageplade og bag dem i 12-15 min ved 200 grader.



Disse kan også fryses.  


Velbekommen 

Disse kan også fryses 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar