lørdag den 7. december 2013

Sabzis smagfulde raita

Raita-desi dressing 


Her er endnu en ide til en tilbehør kan anvendes til utallige retter. Grillet mad eller salater, hovederetter eller forretter, velbekommen trods valg.

Til raitaen skal der anvendes:

1 kop agurk, kakket i små tern eller revet (pres da væsken godt ud)
1 kop fintsnittet og hakket forårsløg/ rødløg 
1 ½ kop yoghurt
1 -2fed presset hvidløg
1 tsk chaat masala
1 ½ tsk friskhakket mynte
1 ½ tsk friskhakket koriander
1 finthakket  grøn chili- kan udlades eller kernerne kan evt fjernes så smagen bibeholdes men styrken formindskes
Salt og peber efter smag- start med en og smag til afslutningsvis 
-
I en skål røres yoghurt og hvidløg sammen med agurk, løg, chili og krydderurter. Smag til med salt og sort peber. Inden servering drysses der lidt chaat masala på raitaen.


Velbekommen




Ingen kommentarer:

Send en kommentar