onsdag den 4. december 2013

Kartoffel tærte med kylling og grønt

Kartoffelpie med kylling og grøntsager


Smækker sund kylling tærte med desi twist.

Velegnet som aftensmad men kan også anvendes som en mættende frokost. 

Egent til 4-5

Til kylling tærten skal der anvendes:

500 g hakket kyllingekød
2 spsk olie
1 finthakket hakket løg
2 finthakket gulerod- renset og skrællet
1 skrællet og snittet selleri
1 snittet bladselleri
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
2 dl  snittet porre
½ spsk frisk timian
100 ml bouillon opløst i vand
Salt, peber og chiliflager efter smag 
750 g skrællede kartofler- skåret i mindre stykker
2 æg- sammenpisket i en skål 
125 g revet ost- gerne fedtreduceret 

-

Kog kartoflerne i  møre i vand, hæld vandet fra og lad dem tørre. I en stegepande opvarmes olie og heri svitses kyllingekødet .

Tilsæt hakket løg, stødt spidskommen, stødt koiander, salt, peber, gulerod, chiliflager og selleri i små tern samt snittet bladselleri og steg i ca 8-10min.

Kom porre, timian og bouillon ved og lad der simre. Smag til med salt peber og chili, og kom kødblandingen i et ovnfast fad.
Mos kartoflerne, tilsat sammenpisket æg og revet ost.



Fordel kartoffelmosen i et jævnt lag oven på kødet som låg og bag ved 175 grader i ca. 15 -20 min, eller til låget er gyldent. 

Brød, salsa, gurcamole grøn salat samt chutney til.


Opskrifter på alle disse, findes på bloggen. Server evt med smagfulde mad-flutes til. 


Velbekommen 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar