Kartoffelpie med kylling og grøntsager
Smækker sund kylling tærte med desi twist.
Velegnet som aftensmad men kan også anvendes som en mættende frokost.
Egent til 4-5
Til kylling tærten skal der anvendes:
500 g hakket kyllingekød
2 spsk olie
1 finthakket hakket løg
2 finthakket gulerod- renset og skrællet
1 skrællet og snittet selleri
1 snittet bladselleri
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
2 dl snittet porre
½ spsk frisk timian
100 ml bouillon opløst i vand
Salt, peber og chiliflager efter smag
750 g skrællede kartofler- skåret i mindre stykker
2 æg- sammenpisket i en skål
125 g revet ost- gerne fedtreduceret
-
Kog kartoflerne i møre i vand, hæld vandet fra og lad dem tørre. I en stegepande opvarmes olie og heri svitses kyllingekødet .
Tilsæt hakket løg, stødt spidskommen, stødt koiander, salt, peber, gulerod, chiliflager og selleri i små tern samt snittet bladselleri og steg i ca 8-10min.
Kom porre, timian og bouillon ved og lad der simre. Smag til med salt peber og chili, og kom kødblandingen i et ovnfast fad.
Mos kartoflerne, tilsat sammenpisket æg og revet ost.
Fordel kartoffelmosen i et jævnt lag oven på kødet som låg og bag ved 175 grader i ca. 15 -20 min, eller til låget er gyldent.
Brød, salsa, gurcamole grøn salat samt chutney til.
Opskrifter på alle disse, findes på bloggen. Server evt med smagfulde mad-flutes til.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar