onsdag den 18. december 2013

Kinesisk/thai Cashew kylling

Crockpot Cashew Chicken

Fusion når det er bedst. 


Retten er egent til 4 personer.

Til retten skal der anvendes:

500g kyllinge lår uden skind udbenet og snittet i strimler eller stykker -  kyllingebryst kan også anvendes.
1 dl mel 
Salt, peber og chiliflager efter smag- start med en og smag resten til afslutningsvis 
1 spsk olie
2 spsk sojasovs 
2 spsk eddike. Citron saft kan også anvendes 
2 spsk ketchup 
1/2 spsk brun farin 
 2 presset fed hvidløg 
2 tsk fintrevet ingefær
1 dl cashewnødder- snittet eller groft hakket  
Friskhakket koriander 
Frisk hakket forårsløg til pynt (giver også ekstra smag samt sprødhed)
-
Mel salt, peber og chiliflager blandes i en fryserpose hvortil kylling tilsættes. 

Rystes og sættes til side. 

Olie opvarmes i en dyb stegepande/wok. Heri brunes kyllingen omkring 2 minutter på hver side. 
Bland sojasovs, eddike, ketchup, sukker, hvidløg, ingefær og hæld over kyllingen.
Kog på lav blus indtil kyllingen er mør. Tilføj cashewnødder og vend/rør. Lad det simre i et pr min og pynt med friskhakket koriander.


Retten serveres med ris til samt evt lidt ekstra sojasovs samt chilisovs ved siden af, til individuel tilføjelse. 



Velbekommen 


Opskrift på sur sød chilisovs kan findes på bloggen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar