tirsdag den 28. januar 2014

Aubergine pakora

Baingan Pakora- aubergine pakora 

Pakora kan også laves med andre grønsager/kylling eller kartofler og opskrifter på øvrige tilbehør kan findes på bloggen. 

Egenet til omkring 4-6 personer 



Til disse snacks skal der anvendes:
500g auberginer
250g besan (kikærtemel)
Salt og chilipulver efter smag- start med en 
Friskhakket chili- kernerne kan fjernes for at mindste styrken men bibeholde smagen 
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk paprika
1 tsk  løgfrø
Olie til dybstegning
-
Skyl og tør auberginerne og skær dem i 1 cm  skiver.
Bland besan og alle de øvrige krydderier. Tilsæt ca 3 dl lun vand lidt efter lidt og pisk til du har en glat og flydende dej. 
Olien opvarmes i en gryde til den er friture klar. Dyp de dækkede skiver i dejen og dybsteg dem i nogle få minutter til de er gyldenbrune og sprøde. Tag dem op og dryp dem af på køkkenrulle.
Serveres varme og sprøde med en chutney samt tamarind sauce.


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar