søndag den 21. juli 2013

Chokolade cookies

Bløde chokolade cookies
Ideel til den søde tand eller som tilbehør til aftenskaffen

150 g blødt smør

200 g sukker

100 g brun farin

2 æg

2 tsk vanillesukker

300 g hvedemel

1 tsk natron

 Pinch salt

200 g hasselnødder- mandler kan også anvendes

300 g grofthakket chokolade

Rør smør og sukker godt sammen. Rør farin og æg i. Bland hvedemel sammen med vaniljesukker, natron og salt og vend det i smørblandingen.

Tilføj hakkede nødder og chokolade. 

2 skeer af dejen sættes i toppe, på en plade med bagepapir.

Tryk dem lidt flade. Bag kiksene øverst i ovnen i ca. 7 min. ved 175 grader.

Kagerne må ikke være for mørke, når de tages ud af ovnen, ellers bliver de for hårde.





Der kan tilsættes kokos som et ekstra struktur/element.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar