søndag den 17. november 2013

Fusion madtærte

Krydrer kødtærte med grøntsager

Alt i et fad- fedtfattig, krydret og mættende.

Til madtærten skal der anvendes:

600 g hakkekød- okse/lamme eller kalve
1 friskhakket chili- gerne uden kern så smagen bibeholdes men styrken formindskes 
4 kviste presset hvidløg
1 fintsnittet løg
2 finthakket forårsløg
2 hakket tomat- i skiver
Salt, peber og chiliflager efter smag
2 hakket peberfrugter- i tern
1 hakket squash- i skiver 
1 dl drænet mejs
1 tsk røget paprika
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen 
ca. 400g kartofler- skrælles og skæres i skiver
1 pose revet mozzarella ost- fedtreduceret 
Giv kartoflerne et lille opkog i ca. 10 min. og afdryp dem.

Bland den rå hakkekød med salt, peber, paprika, frisk chili, forårsløg,  løg og presset hvidløg samt chiliflager smag og krydderierne.

Bred blandingen ud i på bunden af et fad/bradepande (28cm).

Fordel peberfrugt, mejs og squash over kødet og tilsæt tomater og kartofler pænt lagvis øverst. 
Afslutningsvis drysses der med den revne ost.


Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
 
Serveres med mad flutes, græsk salat samt chutney og salsa til- alle disse opskrifter findes på bloggen.


Velbekommen

Server evt med afkølende og fedtfattig Shake til 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar