Krydrer kødtærte med grøntsager
600 g hakkekød- okse/lamme eller kalve
1 friskhakket chili- gerne uden kern så smagen bibeholdes men styrken formindskes
4 kviste presset hvidløg
1 fintsnittet løg
2 finthakket forårsløg
2 hakket tomat- i skiver
Salt, peber og chiliflager efter smag
2 hakket peberfrugter- i tern
1 hakket squash- i skiver
1 dl drænet mejs
1 tsk røget paprika
2 tsk stødt koriander
2 tsk stødt spidskommen
ca. 400g kartofler- skrælles og skæres i skiver
1 pose revet mozzarella ost- fedtreduceret
-
Giv kartoflerne et lille opkog i ca. 10 min. og afdryp dem.
Bland den rå hakkekød med salt, peber, paprika, frisk chili, forårsløg, løg og presset hvidløg samt chiliflager smag og krydderierne.
Bred blandingen ud i på bunden af et fad/bradepande (28cm).
Fordel peberfrugt, mejs og squash over kødet og tilsæt tomater og kartofler pænt lagvis øverst.
Afslutningsvis drysses der med den revne ost.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min.
Serveres med mad flutes, græsk salat samt chutney og salsa til- alle disse opskrifter findes på bloggen.
Velbekommen
Server evt med afkølende og fedtfattig Shake til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar