fredag den 19. december 2014

Tunsalat ala mexikaner

Knasende og sprød salat

Denne sunde, mættende og nærende, protein fyldte salat, kan også anrettes i wraps, med pasta eller som frokost/ tilbehør til en hovederet.

Kun fantasien sætter grænser for indhold og valg f grønt - men her er min versio..

Til salaten skal der anvendes:
150 g tun naturel - drænet
1 finthakket rødløg 
150 g Kidneybønner - drænet
1 tsk oregano
1/2 tsk hvidløgs pulver (dog ikke nødvendigt)
1 tsk røget paprika
1 spsk citronsaft 
Salt, peber og chiliflager efter smag
150 g majs 
Mix salatblade

 -
I en skål blandes majs, bønner, tun, salt, peber, oregano, røget paprika, hvidløg, chili, citronsaft og finthakket rødløg forsigtigt sammen.
Tilsæt salat og evt lidt frisk koriander og avokado tern afslutningsvis. 

Velbdkommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar