Mættende krydret sund hovedret.
For en vegetar udgave, kan kødet udskiftes med bønner efter valg.
Til kartoflerne skal der anvendes:
4 store bagekartofler a 250 g
1 finthakket løg
400 g hakket oksekød/ lamme eller kalve
2 spsk. tomatpuré
1 presset fed hvidløg
Salt, peber og rød chilipeber efter smag
2 tsk røget paprika
1 tsk. sambal oelek
2 dl græsk yoghurt, max 2-3%
-
Bag kartoflerne i ovn ved 200° i ca. 1
time eller i mikrobølgeovn ved højeste
effekt indtil bagt.
Steg løget blødt
på en slip-let-pande, og tilsæt hakkede kød. Tilføj ½ dl vand,
tomatpuré, hvidløg, chili, paprika og
sambal. Lad retten koge i ca. 10-15
minutter. Bland yoghurten i, og smag til med salt og peber. Skær et kryds i
kartoflerne, og kom chiliblandingen i.
Bland en salat og server med kartoflerne.
Pynt evt med frisk revet ost samt hakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar