Spicy chili kylling
Serveres med hvide ris samt salat.
Spicey
chicken
curry
/krydret
kylling
ret
Til
retten
skal
der
anvendes:
1
hel
kylling.
Renset
og
skåret
i
spiselige
stykker
2
fint
hakket
løg
1
fint
hakket
tomat
Salt
og
chilipulver
efter
smag
-
start
dog
med
1tsk.
og
smag
retten
til
under
vejes
3
presset
hvidløg
1
½
spsk.
revet
ingefær
½
tsk.
gurkemeje
2
tsk.
stødt
koriander
2
tsk.
stødt
spidskommen
1dl
vand
½
dl
oliven
olie
2
dl
yoghurt
naturel
2
tsk.
garam
masala
Frisk
koriander
samt
friske
grønne
chili
til
pynt
-
Yoghurt
kommes
i
en
skål
og
blandes
med
2
tsk.
garam
masala
herefter
tilsættes
kylling
stykkerne
skålen
stilles
til
side.
Olien
opvarmes
i
en
dyb
gryde.
Masala
laves
og
steges
gyldent
hvorefter
kyllingen
tilsættes.
Varmen
reduceres
til
middel,
vandet
tilsættes
og
retten
stilles
til
at
simre.
Når
olien
er
separeret
og
kyllingen
kogt
igennem,
tilsættes
stødt
koriander
samt
spidskommen.
Ønsker
man
e
flydende
tekstur,
tilsættes
blot
1
dl
vand
som
koges
op.
Ellers
er
retten
færdig
og
kan
nu
pyntes
med
frisk
hakket
koriander
samt
grønne
chilier
hvis
dette
ønskes.
Har
retten
en
flydende
konsistens,
serveres
den
med
hvide
ris
samt
frisk
salat
til.
Er
den
derimod
tør,
passer
roti
eller
naan
bedst.
Chutney
vil
også
komplimenter
den
godt.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar