Translate

søndag den 28. juli 2013

Spicy chili chicken

Spicy chili kylling

Serveres med hvide ris samt salat. 

Spicey chicken curry /krydret kylling ret
Til retten skal der anvendes:
1 hel kylling. Renset og skåret i spiselige stykker
2 fint hakket løg
1 fint hakket tomat
Salt og chilipulver efter smag - start dog med 1tsk. og smag retten til under vejes
3 presset hvidløg
1 ½ spsk. revet ingefær
½ tsk. gurkemeje
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødt spidskommen
1dl vand
½ dl oliven olie
2 dl yoghurt naturel
2 tsk. garam masala
Frisk koriander samt friske grønne chili til pynt
-
Yoghurt kommes i en skål og blandes med 2 tsk. garam masala herefter tilsættes kylling stykkerne skålen stilles til side.
Olien opvarmes i en dyb gryde. Masala laves og steges gyldent hvorefter kyllingen tilsættes. Varmen reduceres til middel, vandet tilsættes og retten stilles til at simre.
Når olien er separeret og kyllingen kogt igennem, tilsættes stødt koriander samt spidskommen.
Ønsker man e flydende tekstur, tilsættes blot 1 dl vand som koges op. Ellers er retten færdig og kan nu pyntes med frisk hakket koriander samt grønne chilier hvis dette ønskes.
Har retten en flydende konsistens, serveres den med hvide ris samt frisk salat til. Er den derimod tør, passer roti eller naan bedst.
Chutney vil også komplimenter den godt.
Velbekommen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar