Translate

lørdag den 19. oktober 2013

Barbecue kylling med twist

 Desi Barbecue kylling


Severes med bagte kartofler, pasta, ris eller med ovnstegte kartofler, salsa og grøn salat samt en dressing fra siden til.

Resterne kan evt bruges som pizzatopping eller revet i en salat dagen derpå. 

Til Kyllingefad skal der anvendes:

4 stk kyllingebryster- renset
1 dl tomatketchup
2 spsk engelsk sauce
1 spsk brun farin
Salt peber samt chilipulver efter smag
2 spsk eddike (kan erstattes med citron saft)
1 dl tomatjuice
1 spsk citronsaft
2 tsk sennep
1 spsk tabasco
1 tsk røget paprika
1tsk stødt koriander 
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala 
1 laurbærblad
3 presset fed hvidløg
1 stk fintsnittet porre
Friskhakket koriander 

-
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. Fordel porrer, hvidløg og laurbærblade i bunden af en bradepande og læg kyllingestykkerne herpå. Kom saucen ovenpå og sæt retten i ovnen til kyllingestykkerne er gennemstegte. Hvis du ønsker en tykkere sauce, tager du kyllingestykkerne op på en tallerken og enten reducere den i ovnenfadet eller i en kasarolle. Man kan også blende saucen og derefter tilføje den. Derefter samles retten og pyntes med friskhakket koriander. 


Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar