En rigtig hightea klassiker.
Sød kage og tilmed velegnet til udflugter.
Til kagen skal der anvendes:
175 hvedemel
55 ml mælk
115 g smør
175 g sukker
2 æg
2 tsk bagepulver
Fintrevet ska af en 1 citron
Til glasuren skal der anvendes:
120 g flormelis
Saften af 1 citron
Hvis børnene er med, kan de pynte med krymmel eller andet sjov kage pynt.
-
Smør og sukker piskes sammen i en skål til en lys og skummende konsistens.
Hertil piskes æg i et ad gangen. Derefter røres citronskal i.
Si melet og vend det i på skift sammen med mælken.
Hæld dejen i en beklædt form og bag til den er gylden ca. 35- 40 minutter ved 180 grader (hold altid øje med bagværk- nogen gange skal de have mindre andre gange mere, alt afhængig af ovnen).
Lad kagen afkøle mens glasuren laves.
Den skal være lidt tyk men samtidig lind, så måske skal der mere eller mindre af de to ingredienser i.
Fordel glasuren på den afkølede kage og server. Der kan evt tilsættes et mynte blad på toppen, bare for pyntens skyld.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar