Translate

søndag den 10. november 2013

Gobi Aloo- Blomkåls ret med kartofler.

Gobi Aloo


En krydret veggi ret som serveres med fladbrød eller roti til. 

Til retten skal der anvendes: 

800 gram blomkål- Blomkålen brækkes i buketter
800 gram kartofler- skrælles og 
hakkets i tern 
2 finthakket løg
2 finthakket tomater
1 dl olie
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
3 presset fed hvidløg
1 spsk fintrevet ingefær 
1 tsk gurkemeje
Salt og chilipulver efter smag

-
I en dyp gryde opvarmes olie og heri svitses løg tomat, hvidløg og ingefær,  salt og chilipulver samt gurkemeje. Steg til det er gyldent og tilsæt stødt koriander samt stødt spidskommen.

Tilsæt kartofler og en dl vand og steg videre ved middel varme .

Tilsæt blomkålen og skru ned for varmen, kom låg på og lad det hele småkoge i ca 15 minutter.

Retten pyntes med frisk koriander samt friskhakket chili eller hele, for at mindste kraften af chili styrken.


Velbekommen 


Server evt en fedtfattig og afkølende Shake til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar