Translate

mandag den 4. november 2013

Pizza snegle

Lette hurtige og bløde pizza snegle 


Velegnet til froskost, madpakken eller også som aftensmad, serveret med en skål frisk salat og evt dressing til. 


For flere opskrifter, besøg gerne bloggen/siden.

Til dejen skal der anvendes:

500 g mel
25 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 dl lunket vand
4 spsk olie

Til fyldet skal der anvendes:

1 fintsnittet løg
2 presset fed hvidløg
Ketchup efter valg
100 g protein topping- krydre med spidskommen og koriander,det løfter virkelig smagen
200 g revet ost
1 tsk røget paprika
En håndfuld friskhakket basilikum 
3 tsk oregano
Salt, peber og chiliflager efter smag

-
Opløs gæren i vandet, og tilsæt olie. Herefter blandes mel med sukker og salt i en anden skål og så blandes de våde ingredienser med de tørre. 

Dejen æltes grundigt. Derefter skal dejen hæve tildækket i ca 1 1/2 time.

Løg og hvidløg svitses i en non stick pande med en lille smule olie for at give dem farve (2 spsk).

Efter hævingen rulles dejen ud til en firkant.
Herpå fordeles ketchup. Derefter kommes løgmix, oregano, salt, peber, chiliflager, paprika, revet ost og basilikum på. Tilføj valg af protein efter valg. Salami, tun, kyllinge strimler eller hakkekød og fordeles jævnt. For topping valg søg under bloggen "toppings" og se de utallige valg der er.

Rul dejen sammen til en roulade, og skær den i 2 cm tykke skiver. 

Herefter skal de hæve tildækket i ca 25 min. 

Drys evt lidt revet ost henover sneglene til sidst.

Bages i ovn ved 200 grader i 20 min, eller når ønskede konsistens er opnået.

Personligt tilføjer jeg jalapenõns da det altid giver et ekstra posivt element til pizza.

Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar