Crockpot Cashew Chicken
Fusion når det er bedst.
Retten er egent til 4 personer.
Til retten skal der anvendes:
500g kyllinge lår uden skind udbenet og snittet i strimler eller stykker - kyllingebryst kan også anvendes.
1 dl mel
Salt, peber og chiliflager efter smag- start med en og smag resten til afslutningsvis
1 spsk olie
2 spsk sojasovs
2 spsk eddike. Citron saft kan også anvendes
2 spsk ketchup
1/2 spsk brun farin
2 presset fed hvidløg
2 tsk fintrevet ingefær
1 dl cashewnødder- snittet eller groft hakket
Friskhakket koriander
Frisk hakket forårsløg til pynt (giver også ekstra smag samt sprødhed)
-
Mel salt, peber og chiliflager blandes i en fryserpose hvortil kylling tilsættes.
Olie opvarmes i en dyb stegepande/wok. Heri brunes kyllingen omkring 2 minutter på hver side.
Bland sojasovs, eddike, ketchup, sukker, hvidløg, ingefær og hæld over kyllingen.
Kog på lav blus indtil kyllingen er mør. Tilføj cashewnødder og vend/rør. Lad det simre i et pr min og pynt med friskhakket koriander.
Retten serveres med ris til samt evt lidt ekstra sojasovs samt chilisovs ved siden af, til individuel tilføjelse.
Velbekommen
Opskrift på sur sød chilisovs kan findes på bloggen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar