Creamy krydret keema
Velegnet som hovederet men kan også anvendes som fyld til wraps, sandwich eller på pasta.
Egent til 4 personer
Til retten skal der anvendes:
500 g hakkekød- lamme/okse eller kalvekød
3 finthakket løg
1 spsk tomat pure
1 spsk fintrevet ingefær
2 fed presset hvidløg
Friskhakket chili- man kan fjerne kernerne for en mildre udgave men bevare smagen
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Salt og chilipulver efter smag- start med en tsk og smag til afslutningsvis
1/2 tsk gurkemeje
1/2 dl yoghurt
1/2 dl olie
Friskhakket koriander
-
Olien opvarmes i en dyp gryde og heri svitses løg med ingefær, hvidløg, tomat, salt, chili samt krydderier. Svits i ca 2 minutter. Tilføj kødet og brun det.
Tilsæt yoghurten og rør godt rundt.
Lad retten simre under låg i 20
minutter.
Pyntes med friskhakket koriander.
Velbekommen
Serveres med ris, naan, chutney og salat til.
Kan også laves med ærter i og servers med fladbrød/roti til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar