Translate

søndag den 11. januar 2015

Choko kugler/trøfler- glutenfri herlighed

Choko kugler/trøfler 

Disse små lækkerier kan også trilles i kokos, eller frysetørret hindbær/jordbær pynt. 
De er endda gluten, laktose og sukkerfrie, samt sundere end en pakke chokolade. Nyd dem når lysten melder sig- til en go' film, eller server til kaffebordet. En fryd for både voksene og børn. 


Giver ca.20-25 kugler, alt efter størrelsen du ruller dem til.

Til kuglerne skal der anvendes:

100g stenfri og bløde dadler
80 g cashewnødder
50 g tørrede tranebær
2 spsk kakao
1 pinch salt
kakao til at rulle dem i

-
Blend, dadler, tranebær, cashewnødder, kakao og salt sammen i en foodprocessor.

Tril dem til små kugler. Ca 25 små styk. Herefter stilles de på køl, så de kan blive faste, i køleskabet. Tril dem i kakao lige inden servering.


Prøv også nogle af de andre trøfler/choko kugle opskrifter fra bloggen.

Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar