Opskrifter på en masse mad og drikke. Følg også Sabzis på facebook, hvor der er en masse ekstra at finde, heriblandt youtube videoer samt øvrige indslag =) https://www.facebook.com/pages/Sabzis/504791599611360?ref=ts&fref=ts like og del gerne =)
Translate
onsdag den 17. juli 2013
Aftensmad
Det giver mulighed for variation, fordi den varme mad indeholder andre fødevarer end brødmåltiderne.
Det er en god idé at spise forskellige typer aftensmad fra dag til dag, så man varierer mellem kød og indmad, fisk og fjerkræ. Det er også godt at have dage, hvor man fx kun spiser grønsager som fx grønsagssupper eller pasta med grøntsags sovs eller hvor man bare spiser grød.
Prøv at udnytte grønsagernes mangfoldighed af former og farver til nye og spændende variationer af dine yndlingsretter. Prøv fx at komme andre og flere grønsager i gryderetten eller tilsæt 150-200 g rå finthakkede urter, fx pastinak og gulerod i frikadellefarsen.
Brug magert kød. Dvs. kød med under 10g fedt /100g.
Brug
ikke fløde eller cremefraiche i større mængder.
En god tommelfingerregel er at bruge dobbelt så mange grønsager i en gryderet som kød.
Spis altid grønsager til den varme mad, enten i form af tilberedte grønsager eller i form af rå grønsager som salat. Et varmt måltid mad må gerne indeholde 200 g grønsager pr. person og helst to forskellige slags.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar