Aloo ki kachriya/ krydret tynde kartoffelskiver
Dette er en simpel ret, fuld med smag og hurtig at lave. Det hele skal trods alt på samme tid (mere eller mindre) på en pande med låg på og laves ved middel varme.
Til retten skal der anvendes:
4-5 kartofler- skrælles og skæres i tynde flade skiver
1 fint snittet løg
½ fint snittet tomat
Salt og chili pulver efter smag - start dog med 1tsk. og smag retten til under vejes
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 dl oliven olie
2 spsk frisk hakket koriander
-
Olie opvarmes i en stegepande, herefter skrues derned til jævn varme.
De snittede løg, tomat samt kartoffelskiver tilsættes. Der skrues ned for varmen. Salt, chilipulver, stødt spidskommen samt stødt koriander tilsættes og der kommes låg på.
Når kartoflerne er bløde, dog faste, er retten færdig og der kan slukkes for varmen og pyntes med frisk hakket grøn chili og frisk hakket koriander.
Serveres med roti, fladbrød og chutney til.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar