Translate

onsdag den 17. juli 2013

Kyllinge bøffer/kødboller

 Fedtfattige Spicy kyllinge kebab

 Her grillet sammen med kartofler samt grøntsager. Serveres med tilbehør af grov brød, grov pasta eller ris til.

Man kan lave en krydret tomatsovs og lave boller af samme fars og grille dem hvorefter de tilsættes sovsen. 
 Til bøfferne skal der anvendes:

450g kyllinge hakkekød
1 fint snittet og hakket løg
En finthakket forårsløg 
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk stødt koriander
1 tsk røget paprika
1 tsk garam masala
2 presset fed hvidløg
1 spsk mel/kikærtemel kan også anvendes
2 spsk Worcestershiresauce 
Salt Peber og chiliflager/ pulver eller frisk hakket grønne chili efter smag. 

-
Løg, forårsløg, hvidløg og worchestershire sauce tilsættes kødet. Det krydres med alle krydderierne, heriblandt mel, koriander, salt peber chili efter behag. Lad det trække 30 minutter i køleskabet. Lad det herefter hvile udenfor køleskab i 20 minutter. 

Kødet formes til bøffer efter den størrelse man ønsker. 
De grilles i ovnen ved høj varme på begge sider indtil ønsket konsistens er opnået. 
Her er de serveret med jalapenõns inden sovsen kom over. 
Tilbehøret bestod af fuldkornspasta samt brød og salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar