Translate

fredag den 19. juli 2013

De bedste grahams Boller

Sabzis Grahams boller:


Til bollerne skal der anvendes:
2 ½ dl lunket vand
2 ½ dl kærnemælk
1 dl mælk
2 spsk olie
25g gær- gæren oplæses i det lune vand
2 tsk salt
1 tsk sukker
550g hvedemel
250g grahamsmel
sesam- som pynt. Mængde efter ønske
-
Vand, kærnemælk, salt og sukker samt grahamsmel æltes i en maskine. Heri tilsættes hvedemelet gradvist og dertil mælken, det hele æltes godt igennem. Dejen må blive for tør. Dejen hæves efterfølgende i en time.
Herefter, deles dejen i de ønskede størrelse boller, formes og placeres på en bageplade, beklædt med bagepapir. De kan efter ønskede trilles i grahamsmel når de formes. Herefter pensles de med mælk og pyntes med sesam og efterhæves i 30 min.
De bages en forvarm ovn ved 220 grader i 20-25min.
De kan anvendes til utallige ting. Heribland burgerboller, morgenmadboller eller som tilbehør til diverse retter.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar