Asiatisk marinade til kyllingevinger/kyllingelår eller evt kyllinge overlår.
1/2 dl soyasauce
3 kviste presset hvidløg
1tsk stødt sortpeber
1spsk fint revet ingefær
1tsk chiliflager
3 tsk sesam
Saften af en citron
3 spsk honning
Salt og chili pulver efter smag men start med en tsk og smag til
Jeg tilsætter også champignons soya til, men denne ingred er ikke en stor nødvendighed og sagtens kan udelukkes.
Pynt evt de færdige kyllingestykker med frisk hakket koriander eller purløg. Det er virkelig lækkert
Rør alle ingredienserne sammen og mariner kyllingedelene i denne blanding. Jo flere timer desto bedre, ellers er en time okay.
Herefter grilles kyllingestykkerne i ovnen eller på en grill. Pensel stykkerne med den overflødige marinade undervejs så den får en sticky overflade.
Serveres med ris brød salat eller evt som forret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar