Translate

onsdag den 7. august 2013

Forslag til froskost med æg

Æg er et proteinfyldt næringsstof som med andre tilføjelser, af bla sunde kulhydrater, vitaminer samt mineraler, er godt for både koncentrationsevnen, blodtrykket, blodsukker samt almen velbefindende i løbet af dagen.


Et blødkogt æg, som skal bruges som tilbehør på et skive rugbrød, skal ikke have mere end ca.8-9min. Skal ægget derimod anvendes som supplement og serveres helt, skal det blot have 6-7min for derved at bibeholde en løbende æggenblomme.


Æggemadder behøver ikke at være kedelige. Sørg for ikke at overkog dem og krydre dem forskelligt hvor en ny smagsoplevelse hvergang. 
Forskere har fundet udaf at æg ikke er så usunde som før antaget. Så et pr æg om ugen er faktisk et sundt valg protein til både morgen eller froskost.
Et blødkogt æg kan også anvendes som et mættende mellemmåltid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar