Hurtig krudret spinat klapsammen pizza
Ideel til madpakke eller skær i små stykker og server som forret eller som tilbehør til en grill aften.
300 g optøet, frossen hel spinat
1 færdig pizzadej
150 g groftrevet fast ost
En fint snittet rødløg i ringe
Salt peber og chiliflager efter smag
2tsk hvidløgspulver
2 tsk tørret oregano
Bagetid: Ca. 12 min. ved 225°.
Spinaten kommes i en sigte og væden presses fra.
Sæt pizzadejen på en plade med bagepapir. Fordel herpå spinat, ost, salt, peber, chiliflager, hvidløgspulver samt rødløgsringe og oregano og fold den anden halvdel over og luk pizzaen godt - nip kanten sammen. Pensel evt med lidt mælk. Bag det fyldte brød midt i ovnen.
Lad det afkøle på en bagerist inden servering.
For variation kan der tilsættes en smule ketchup i eller krydderurter (basilikum, persille eller lign) efter smag.
Velbekommen
Her uden at klapsammen :
Kogt eller stegt kød samt salami kan også tilføjes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar