Spicy rejer
Rejer kan både steges og grilles og tager få minutter at lave.
Rejer er utrolig sunde, simple at lave og lækre, som tilbehør, i en salat eller, som her på grillspyd, med champignoner, peberfrugter og løg.
Frosne rejer kan anvendes, men brug tiger rejer da oplevelsen er større med dem.
Marinaden med rejerne skal helst stå et par timer inden de grilles, da smagen dermed forstærkes.
Ønskes det, kan de steges i marinaden og tilføjes en wok ret, med kinesiske grøntsager samt nudler.
Til retten skal der anvendes:
500g rejer
2 presset fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
Saften af en citron
Salt og sort peber efter smag - start dog med 1tsk. og smag retten til under vejes
2 tsk chiliflager
-
Rejerne marines i blandingen og de øvrige grøntsager kan tilsættes inden det hele skiftevis sættes på spyddene og steges over varme, til rejerne og grøntsagerne har fået farve. Tilsæt blot lidt vand hvis citron saften ikke er nok. Dermed opnåes en fuld fedtfri tilbehør.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar