Translate

mandag den 14. oktober 2013

Hurtig daal- speedy daal

 Masoor daal.

Rig på ikke blot proteiner, men også smag og behag hehe.

Serveres som hovedret, tilbehør til andre retter eller forret, feks som suppe.


Til retten skal der anvendes:

250 g røde linser, skyllet
1 dl olivenolie
2 fed presset hvidløg
1 spsk fint revet ingefær
1 friskhakket chili
2 tsk stødt spidskommen
2 tak stødt koriander
Salt samt chilipulver efter smag- start med en tsk
Friskhakket koriander 

-
Linser, chilipulver, salt og ingefær kommes  i en gryde med vand. Vandet skal dække over linserne. Retten skal simre/ koge i ca. 20 min. under omrøring til linserne er møre og konsistensen er grødet. 

I en lille pande eller kasrolle opvarmes olien og heri tilsættes, hvidløg, friske chili, koriander og spidskommen. Det hele brunes til det er mørkt og den varme krydderolie tilsættes linserne og røres sammen.



Afsluttes med frisk koriander.

Serveres med ris/fladbrød, salat og evt en kølende raita til.

Velbekommen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar