Translate

tirsdag den 19. november 2013

Aloo murgh- kartoffel kylling Curry

Krydret kyllinge ret med kartofler.


Egnet til 5-6 personer

Til retten skal der anvendes:

600 g kyllinge bryst i mundrette bidder/ grove tern
2 finthakket løg
2 spsk tomat pure 
 6 skrællede kartofler i tern
1 dl Yoghurt
 3 fed presset hvidløg
1 spsk fintrevet ingefær
 1 kanel stæng
2 laurbærblade 
3 hele kardemomme kapsler
3 hele perberkorn
5 hele nelliker
2 tsk chiliflager 
 1/2 tsk gurkemeje
Salt og chilipulver efter smag- start med to og smag til undervejs 
 1 tsk garam masala 
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen 
Friskhakket koriander 
-
I en dyp gryde opvarmes olie. Heri steges løgene. Tilsæt hvidløg, ingefær og laurbærblade. Svits og tilsæt kanel, salt, chilipulver, gurkemeje og kardemommekapsler. 
Heri tilsættes tomatpure og steges i ca fem min inden kylling, kartofler og de resterende krydderier tilsættes.

Rør og lad retten simre 30 min ved svag varme.

Ønsker man mere sauce, tilsættes blot en-to dl kogende vand tilslut, og dette gives et kort opkog, 2 min og kan serveres efterfølgende.

Afsluttes med friskhakket koriander.


Serveres med ris, fladbrød, roti, dressing samt salat til. 

For disse opskrifter og flere, se bloggen. 


Server med en afkølende samt fedtfattig Shake til 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar