Krydret kyllinge ret med kartofler.
Til retten skal der anvendes:
600 g kyllinge bryst i mundrette bidder/ grove tern
2 finthakket løg
2 spsk tomat pure
6 skrællede kartofler i tern
1 dl Yoghurt
3 fed presset hvidløg
1 spsk fintrevet ingefær
1 kanel stæng
2 laurbærblade
3 hele kardemomme kapsler
3 hele perberkorn
5 hele nelliker
2 tsk chiliflager
1/2 tsk gurkemeje
Salt og chilipulver efter smag- start med to og smag til undervejs
1 tsk garam masala
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
Friskhakket koriander
-
I en dyp gryde opvarmes olie. Heri steges løgene. Tilsæt hvidløg, ingefær og laurbærblade. Svits og tilsæt kanel, salt, chilipulver, gurkemeje og kardemommekapsler.
Heri tilsættes tomatpure og steges i ca fem min inden kylling, kartofler og de resterende krydderier tilsættes.
Rør og lad retten simre 30 min ved svag varme.
Ønsker man mere sauce, tilsættes blot en-to dl kogende vand tilslut, og dette gives et kort opkog, 2 min og kan serveres efterfølgende.
Afsluttes med friskhakket koriander.
Serveres med ris, fladbrød, roti, dressing samt salat til.
For disse opskrifter og flere, se bloggen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar