Translate

fredag den 1. november 2013

Kaju barfi

Endnu en pakistansk dessert. Denne gang har jeg undladt alt ekstra smør og blot anvendt vand i stedet for. 
Tilmed en hurtig udgave.


Til barfi skal der anvendes:

150 g sukker
130 g usaltede cashewnødder
1,5 dl vand

Flormelis samt nødder til pynt.

Cashewnødder blendes så fint som muligt i en blender/minihakker. 
Vand bringes i en gryde i kog og sukker kommes i og koges ca. 15 minutter, til det er reduceret. 

Tag gryden af varmen og rør cashewnødde blandingen i. 
Bliv ved med at røre, indtil blandingen køler af og tykner.

Hæld blandingen på en lille bakke eller form med bagepapir i bunden. Tryk blandingen flad - så lige som muligt og dæk den med film. 

Stil den på køl i et par timer, inden den drysses med flormelis og skæres ud i små stykker og anret så pænt som muligt. Evt pynt med ekstra nødder ovenpå. 



Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar