Translate

lørdag den 23. november 2013

Mango cream/Shrikhand

Shrikhand - mango cream


Blid creamet dessert, som på urdu hedder sikarkand. Kan laves med andre frugter men i Pakistan anvendes der ofte mango da det er den mest populæreste frugt. 

Egner sig til 4.

Til desserten skal der anvendes:
2 dl græsk yoghurt
 1/2 tsk safran
2 dåser kondenseret mælk
300 g frisk mango
1/2 dl sukker
2 tsk stødt kardemomme
1/4 dl frisk fløde
80 g finthakkede pistacie- usaltet

-
Bland yoghurten med safran. Tilføj herefter kondenseret mælk, hakkede mango, sukker, kardemomme og fløde. Kom blanding på køl eller i fryseren for en iseffekt.


Server creamen/isen  i glas eller små skåle. 



Pyntes med finthakket pistacienødder og mango stykker.

Velbekommen 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar