Translate

søndag den 24. november 2013

Super Persillesauce

Dansk Persillesauce


Denne klassiske og meget simple sauce kan pifte mange retter op. 
Prøv den med fisk, kylling eller hæld den over kogte kartofler.

Til saucen skal der anvendes :
2 spsk smør
2 spsk mel
4 dl kogende mælk
Salt og peber efter smag
2 tsk hvidløgspulver
1 bundt fintsnittet persille
 -
Smøret smeltes i en kasarolle. Hertil tilsættes mel og det røres godt ud indtil det bliver til en tyk og lind masse. Under grundig omrøring hældes den varme mælk i. Rør i blandingen indtil den har en jævn konsistens. 
Lad saucen koge i 5 minutter, hvor der røres ofte. Smag til med salt peber samt hvidløgspulver.  Afslutningsvis tilsættes den fintsnittede persille, da den ikke må koge med.



Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar