Translate

tirsdag den 14. januar 2014

Pålæg-Creamet kylling salat med ærter

Kylling salat med ærter  


Velegnet og kendt frokost topping. Her en fedtfattig udgave, som kan serves på rugbrød, fuldkorns toast eller i en wrap. 

Egnet til 2

Til salaten skal der anvendes: 
200 g kogt kyllingekød (uden skind og ben)- i tern
70 g frosne ærter
1 stilke bladselleri- fintsnittet 
1-2 grofthakkede syltede agurker

1 dl græsk yoghurt 
1/2 dl fedtfattig creme fraiche
Salt og peber efter smag
1 tsk sennep
1 tsk røget paprika 
-
Tø de frosne ærter op.

Miks alle ingredienserne i en salatskål.

Lav dressingen ved at blande yoghurt og creme fraise godt sammen og tilsæt peber, salt, paprika og sennep efter smag.

Kom dressingen i kyllingesalaten, vend det rundt og stil det på køl i 10-15 min.

Velbekommen 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar