Kylling salat med ærter
Velegnet og kendt frokost topping. Her en fedtfattig udgave, som kan serves på rugbrød, fuldkorns toast eller i en wrap.
Egnet til 2
Til salaten skal der anvendes:
200 g kogt kyllingekød (uden skind og ben)- i tern
70 g frosne ærter
1 stilke bladselleri- fintsnittet
1-2 grofthakkede syltede agurker
1 dl græsk yoghurt
1/2 dl fedtfattig creme fraiche
Salt og peber efter smag
1 tsk sennep
1 tsk røget paprika
-
Tø de frosne ærter op.
Miks alle ingredienserne i en salatskål.
Lav dressingen ved at blande yoghurt og creme fraise godt sammen og tilsæt peber, salt, paprika og sennep efter smag.
Kom dressingen i kyllingesalaten, vend det rundt og stil det på køl i 10-15 min.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar