Krydret Kalkun Burger
Velegnet til frokost, middag eller til picnic.
Egnet til 4
Til brugerne skal der anvendes:
4 fuldkorns burgerboller
400 g hakket kalkunkød
2tsk Sambal Oelek
70 g rasp
1 æg
1 fintsnittet og hakket løg
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
Salt og peber efter smag- start med en og smag til afslutningsvis
Grønt efter ønske
Friskhakket koriander
Chutney eller anden dressing/dip fra bloggen
-
Bland fars, sambal oelek, æg, krydderier samt løg i en skål sammen med salt og peber samt koriander.
Form kødet til 4 flade bøffer.
Gennemsteg dem i olien på en pande eller i ovnen ved 225 grader på begge sider, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Man kan toppe de varme kyllinge bøffer med fedtreduceret ost når de kommer ud.
Saml burgeren med grønt efter smag.
Feks fintsnittede rødløg, salat mix, tynde gulerods strimler, syltede agurk, ketchup, jalapenõns og tynde tomat skiver.
Skær burgerbollerne over, og smør begge dele med chutney eller anden krydret eller mild dip efter valg fra bloggen.
Kan også toppes med salsa, hvis det ønskes.
Ønskes det kan bøfferne også serveres på salat, i pasta, wrap, pita eller mellem toast.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar