Translate

mandag den 13. januar 2014

Lun krydret spinat dip

 Spinat yoghurt/ tilbehør

Anvendes som lun tilbehør til diverse retter eller dip til ristet pita/naan.


Til spinat yoghurten skal der anvendes:
1 finthakket løg
3 fed presset hvidløg
2 spsk olie
1/2 tsk gurkemeje
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
½ tsk stødt kanel
250 ml  youghurt naturel
450 g  frossen spinat
Salt, peber og chili efter smag- start med en og smag retten til afslutningsvis 
-
I en dyb gryde opvarmes olie. Svits løg og hvidløg heri.

Tilsæt alle krydderierne og rør godt.


Tilsæt yoghurt og spinat. Læg låg på og lad blandingen blot koge op.

Tag gryden fra varmen og smag retten til med salt,  peber og chili.

Blend til en lind masse.
Anvender man frisk spinat, er det en fordel at koge det først, derefter presse vandet ud og derefter tilsætte spinaten til blandingen.
Velbekommen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar