Vigtigt at riste spidskommen først, da den giver det ekstra element og gør raitaen ekstra speciel. Så er det ligemeget om man efterfølgende støder/blender den, eller tilsætter den hel.
Antal er afhænger af hvormeget man tilsætter sin ret pr person. Her er nok til en lille forsamling.
Til raitaen skal der anvendes:
2 dl græsk yoghurt- gerne fedtreduceret
2 dl yoghurt naturel
2 spsk ristet spidskommen- stødt eller hele
1 fed presset hvidløg
Salt og peber efter smag- start med en og smag til afslutningsvis
-
Ingen andre krydreurter eller krydderier skal tilsættes da de ellers let overtager den ristede smag af spidskommen.
Kun det lille stykke hvidløg passer til, men selv den kan undlades.
Yoghurterne blandes godt med salt peber og hvidløg. Herefter tilsættes spidskommen, og vendes blot i.
Serveres med utallige retter, eller som dip.
Velbekommen
Tilsæt drænet kikærter fra dåse samt lidt hakket forårsløg og lidt krydderier, samt citronsaft og man har et lille måltid eller frokost på fem min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar