Her er et pr versioner af en frokost med rejer. For at pifte dem op, er de enten med blødkogt æg eller også med makrel og de kan endda kommes ovenpå cream cheese.
Kun fantasien sætter grænser og jeg anvender forskellige krydderier for at tilføje alle frokostretter mere smag.
Her er frokosten med rejer, makrel smurt rugbrød, salat, peberfrugt rødløg og agurk. Alle faste og friske, så de ikke bliver slasket. Jeg har anvendt billige rejer som jeg har tørt/drænet af på køkkenrulle da deres lage ellers bliver for vandet og overtager og ødelægger frokosten. Derpå, er der kommet forskellige krydderier på. Ønskes det, kan man afslutningsvis, tilsætte krydreurter. Som feks finthakket persille, dild eller purløg.
Det er værd t bruge de ekstra to tre min på en frokost. Ellers kan der hurtigt blive for kedeligt. Denne frokost kan jo også pakkes ned og tages med på arb, skole eller lign. Det er et vigtigt måltid som stabilisere blodsukkert, mætter og giver velvære i løbet af dagen, så tilbered den med lidt pift og nyd den.
Her er det samme koncept blot med hjemmebagt madbrød da, jeg var løbet tør for rugbrødet. Så længe det ikke bliver alt for usundt, kan man sagtens udskifte brødet, så længe det er fuldkorn.
Her er det med et lag af agurk, blødkogt økologiske æg samt de drænet rejer og krydderier. Server med mættende og sund samt sukkerfri Shake. Så har man alle hjørner dækket og kan besejre dagen med friskhed. Sund sind og sund krop, så kan man påtage sig en del.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar