Translate

torsdag den 3. april 2014

Sabzis avokado topping til bruchetta

Velegnet som tilbehør eller andet snack/mellemmåltid.
Det er kun fatasien der sætter grænser for indhold eller valg af brød.

Her har har jeg lavet noget selv og opskriften er at finde på bloggen. 

Topping til bruchetta :

Grillsteg eller rist brødskiverne på /i brødrister. 

Egnet til et pr stykker. Efter hvor mange man ønsker.

Til aubergine toppingen skal skal der anvendes:

1/2 land brød eller anden groft lidt tørt brød
1 aubergine- renset og dyppet tør
2 fed presset hvidløg 
1 spsk olivenolie
Salt og peber og evt chiliflager efter smag
1 finthakket peberfrugt 
Frisksnittet og hakket rødløg. Sød og syrlig knas/bid til slut
-
Skær auberginen i mindre stykker, og steg i olie på en opvarmet pande med presset hvidløg, skåret peberfrugt og drys med salt og peber (og de et pift chiliflager). 


Ved serveringen anrettes brushettaerne med et lille drys god olivenolie, evt saltflager, toppingsmixingen, rødløg og afsluttes evt med lidt oliven/basililum/pamasan. 



Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar